Muziek

Putumayo is een toonaangevend, onafhankelijk platenlabel met een missie. Putumayo wil mensen door middel van muziek in contact brengen met andere culturen.

Putumayo World Music werd in 1993 opgericht en is vooral bekend van de swingende en melodieuze compilatie cd’s met prachtige internationale muziek dat volledig aansluit bij het motto van Putumayo: guaranteed to make you feel good.

Putumayo’s verbondenheid met de culturen waar de muziek oorspronkelijk vandaan komt, heeft ertoe bijgedragen dat het label in de afgelopen jaren meer dan 750.000 euro aan non-profit organisaties zoals Amnesty International heeft gedoneerd.

Wereldse smaken

It’s easy to cook fair met een diversiteit aan fair trade food producten, kookboeken en bijna alles wat je maar kunt bedenken om een tafel prachtig te dekken; een lust voor het oog en de mond.

Cadeaupakket samenstellen

Met ons verrassende aanbod unieke, net-even-anders producten, kunnen wij een cadeaupakket op maat samenstellen. Met producten die vaak handgemaakt zijn en ingekocht volgens de fair trade normen.